Sessió d'inspiració boho chic amb flors d'Abèlia i Mel i fotografia de Sara Cuadrado

Feia molt temps que em moria de ganes de decorar un casament d’estil boho chic, i per fi, el meu somni fet realitat! A continuació trobareu els detalls de la sessió de fotos feta a la Masia Can Dansa juntament amb un equip meravellós i molt ben assortit!

Com veureu a les imatges, la cerimònia es va organitzar al bosc de Can Dansa, amb un tipi geomètric elaborat pels nois de Light&Wood. Als peus, una catifa facilitada per Estàs Convidat i en les imatges dels nuvis asseguts, uns sillons de vimet d'estil colonial d'Opera Lloguers.

Els nuvis (la Laura i en Pol), portaven vestits d'Onix Girona i de Rosa Clarà Girona, i van ser maquillats per Lourdes Bonet.

Quant a les flors, vam escollir, juntament amb Sílvia More i Raquel Asparch, una decoració basada en la cortadèlia (plumeros), que ha deixat de ser sinònim de iaiona per ser usades en les decoracions més chic. El moviment de la planta amb el vent que feia aquell dia era, senzillament, deliciós!

Vam completar la decoració floral amb roses de jardí en tons poc habituals com el teula, diverses plantes tropicals i d’estil marí, que encaixaven amb el toc àrid de l’estil a seguir, així com amb plomes que donaven un toc bohemi tant al ram de núvia com a la corona.

I us deixo amb els magnífics reportatges amb fotos de Sara Cuadrado i vídeo de Marie Marry Me.

Wake me up from Marie Marry Me on Vimeo.

Sessió d'inspiració "Wake me up"

Planner: Sílvia More
Venue: Masia Can Dansa
Wedding dress: Rosa Clarà Girona
Costume: Onix Girona
Light: Light&Wood
Cakes: La Llaminera
MUA: Lourdes Bonet
Starionery: Estàs Convidat
Rentals: Òpera Lloguers
Bride: Laura Vilà
Groom: Pol Riera
Video: Marie Marry Me
Photo: Sara Cuadrado
Flowers: Abèlia i Mel

Productes més venuts

Cistella

Sum total:   0.00 EUR
Go to cart

WISHLIST

0 Products - 0.00 EUR
Go to wishlist

MANUFACTURERS