Boda boho en otoño en Girona. Decorada por Abèlia i Mel

Casament I&X a Vilobí d'Onyar

L'Irene i en Xavi van decidir casar-se d'una revolada, amb poca antel·lació respecte la data assenyalada però amb moltíssimes ganes de passar-ho bé. La feina i els fills no els permetien dedicar molta atenció als preparatius, pel que ens van delegar, amb una fe cega, totes les petites decisions sobre la decoració del casament. Va ser una festa de tardor, en tons càlids, i on vam voler incloure-hi fruites del temps en la decoració, com la carabassa o les magranes.

El resultat final, amb un Seating Plan personalitzat amb globus amb els noms dels convidats, i una delicada decoració floral d'estil boho, va acabar de donar un toc distingit i molt personal al conjunt. Veureu que també vam marca la taula presidencial amb un arc sobri però lluminós, per no competir amb la decoració de les taules.

Boda I&X 2019

Estilisme i decoració floral: Abèlia i Mel
Fotografies: Blanc Mate Foto

Etiquetes: bodas otoño, flores boda, bodas rusticas, boda boho

Testimonis dels nostres clients

 • Un toc de creativitat

  Un toc de creativitat

  "Treballar amb Abèlia i mel és fantastic, ja que la Raquel capta ràpidament les idees, posant un toc de creativitat, d’elegàcia i harmonia en la composició. La prova de la nostra satisfacció és que repetim! Gràcies Raquel."

  El Claustre Regal

 • Una feina fantàstica!

  Una feina fantàstica!

  “Una feina fantàstica! Gràcies per tot!”

  Sita Murt

G-X298TEKTQR