Casament S&D a Mas Noguer

La Sandra i en Dani ens van contactar amb una idea molt clara: volien que el seu casament fos com un conte de fades. Amb aquesta premissa, vam començar a treballar junts per crear un estilisme basat en els colors rosats i daurats, textures naturals y moltes, moltes peònies. Comptar amb l'assessorament d'Abanik va ser el toc final perquè tot encaixés i perquè aquest conte de fades es fes realitat. I en veure la cara de felicitat de la parella en descobrir la decoració del sopar, vam saber que havíem superat el repte.

#masnoguer #luxuryweddings #lrusticweddings #weddingflorals #bodaromantica #bohowedding #cuentodehadas

Fixeu-vos també amb el Seatin Plan que vam crear expressament per a ells. En Dani és un gran tennista i per crear el seating va recollir una veritable col·lecció de raquetes antigues que vam muntar en un arc circular daurat. Per imitar la forma de la raqueta, vam omplir l'arc de cordills dels quals vam penjar les raquetes que tenien el pla de cada taula. Quina idea més bonica, oi?

Casament S&D 2019

Estilisme i decoració floral: Abèlia i Mel
Fotografies: Misstim Weddings
Espai: Mas Noguer
Càtering: Airolo Càtering
Lloguer de parament: Abanik Rental Events

Etiquetes: rams de núvia, flors per casaments, bodasdecuento, bodaselujo, bodas romanticas, cuentodehadas

Testimonis dels nostres clients

 • Un toc de creativitat

  Un toc de creativitat

  "Treballar amb Abèlia i mel és fantastic, ja que la Raquel capta ràpidament les idees, posant un toc de creativitat, d’elegàcia i harmonia en la composició. La prova de la nostra satisfacció és que repetim! Gràcies Raquel."

  El Claustre Regal

 • Una feina fantàstica!

  Una feina fantàstica!

  “Una feina fantàstica! Gràcies per tot!”

  Sita Murt

G-X298TEKTQR