Abèlia i mel. Sant Jordi 2017

Una princesa sense Sant Jordi

Tal i com us havia promès, aquest article el dedico a explicar com vaig crear el personatge de la princesa per al muntatge de Sant Jordi 2017. La meva princesa és algú que no necessita mediadors i que té les seves pròpies armes per defensar-se. O sigui, una mica com la Bella de la "Bella i la Bèstia".

Així, vaig pensar en un princesa a qui no li calia cap llança ni cap Sant Jordi que la defensés. Una princesa que, sense renunciar a la seva feminitat, intenta evitar un enfrontament amb el drac. Per això decideix escriure-li una carta que comença “Estimat drac...”. Té l'esperança que les paraules facin possible un final amistós.

Aquesta carta l’escriu asseguda en un pupitre antic, sense restaurar i que no dissimula la pàtina dels anys. Vaig aprofitar el forat del pot de tinta per ubicar-hi un pot de pintura daurada. Damunt l’escriptori, i a conjunt amb la resta del muntatge, hi vaig posar dos portaespelmes de vidre amb unes espelmes que permetien tenir llum suficient com per a escriure.

Vaig vestir la princesa amb un conjunt blanc de Verdvaudet, ja que volia que fos una princesa delicada i que la seva figura destaqués sobre el fons del muntatge, força més fosc. Per això també li vaig deixar els cabells deixats anar i, tal i com ens va demanar la model, els vam pentinar en un costat.

Damunt de la preciosa cabellera, hi vam posar una acolorida corona que seguia les tonalitats del muntatge amb magnòlia i treballava amb frèssia, ranuncules i anèmones vermelles, eucaliptus granat i tocs de flor de mimosa.

En ser una corona per a una nena de cabell llis, vaig escollir que fos a cap sencer, perquè és més lleugera, fàcil de portar i no cal subjectar-la al cap amb agulles.

I tot esperant que us agradi aquest muntatge, acabo aquest article desitjant-vos un feliç Sant Jordi!

Comença la temporada de casaments i s’acosta Girona Temps de Flors pel que no podré publicar al post amb la mateixa assiduïtat de l’hivern, però estigueu al cas, que continuaré activa a les xarxes socials i algun post, de tant en tant, aniré pujant.

Si t'ha agradat aquest article, visita:

Etiquetes: aparador Sant Jordi, flors per casaments, flors per cerimònia

Boda L&J con Bodas de Cuento
bodasdecuento bodaromantica bodaselujo luxuryweddings spaindestinationwedding bodasemporda casarsealemporda
Cuando trabajas con los chicos de Bodas de Cuento, sabes que esa boda será, como mínimo, mágica....

Descubre más...

Boda S&D en Mas Noguer
bodasdecuento bodaselujo bodas romanticas cuentodehadas
S&D nos contactaron con una idea muy clara en mente: querían que su boda fuera como un cuento...

Descubre más...

Boda L&A en Masia Can Dansa
flores boda bodas rusticas bodas romanticas bohoweddings
La boda de L&A fue muy especial para nosotros, pues son familiares de las personas que gestionan...

Descubre más...

G-X298TEKTQR