Muntatge Abeliaimel. Fotografia la Fotocoach.

Com us anunciava en el post dedicat al regnat del verd en els casaments, avui us parlaré dels terraris metal·litzats en la decoració per a casaments. I per fer-ho, us ensenyaré un muntatge creat per celebrar un dinar de Sant Valentí. Descobriu-ne els detalls!

Ja en el 2016, començaven a arribar els terraris a qualsevol tipus de decoració, tant d’interiors com per a festes i casaments. Ara bé, d’una banda hi trobem els terraris totalment de vidre (més rústics) i de l’altre els terraris amb perfils de metall (que oscil·len entre l’estil industrial i el més chic).

Terraris casament. Abèlia i mel.

En aquesta ocasió, vaig escollir terraris amb perfils d’or rosa, i per tant, vaig donar a la composició un aire glamurós molt adient per celebrar un àpat elegant i sofisticat per celebrar Sant Valentí a l’aire lliure.

Terraris casament. Abèlia i mel.

Per aquest motiu, vaig parar la taula per a dos, una parella que (sí, sí, després de 40 anys) volien celebrar la diada en un paratge natural. La mirada dels comensals es dirigia a gaudir del paisatge, pel que la composició floral havia de ser allargada i amb poca alçada.

Terraris casament. Abèlia i mel.

Vaig escollir unes precioses tovalles de fil, amb molta caiguda per reforçar el romanticisme del muntatge i poder allargar el camí de taula als laterals. Com que aquell dia feia molt de vent, vaig col·locar còdols planers pintats de daurat als extrems de les tovalles.

Terraris casament. Abèlia i mel.

La vaixella i coberteria escollida per a l’ocasió eren d’herència familiar i, per tant, conjuntaven perfectament amb l’aire vintage dels terraris.

Terraris casament. Abèlia i mel. Terraris casament. Abèlia i mel. Terraris casament. Abèlia i mel.

Quant als terraris, vaig escollir un triplet format per un terrari de base quadrada, un de base rectangular i un de base hexagonal. D’aquesta manera donava dinamisme a la composició, jugant amb les formes i també amb les alçades.

Terraris casament. Abèlia i mel. Terraris casament. Abèlia i mel.

Pel que fa a les flors usades en la composició, em vaig cenyir a l’ús de ranuncles blancs i flors de viburnum semiobertes. La resta del muntatge està compost per diverses fulles assecades (eucaliputs, falgueres, etc.) i diversos verds frescos (plantes crasses i arbustos marítims).

Terraris casament. Abèlia i mel. Terraris casament. Abèlia i mel. Terraris casament. Abèlia i mel.

Vaig completar la composició amb dos marcs de fotos, amb perfils també en or rosa brillant dins els quals vaig posar-hi dos textos: “Sigues el meu Valentí” i “40 anys més”. I vaig ubicar els marcs davant el plat de la persona que seria sorpresa amb el muntatge romàntic.

Terraris casament. Abèlia i mel. Terraris casament. Abèlia i mel.

Finalment, vaig posar diverses espelmes en alçades variades per donar una mica de ritme a la composició i permetre donar un aire romàntic si el vent ho permetia.

I vosaltres, us agraden els terraris? Teniu vaixelles i coberteries que podríeu rescatar per un sopar romàntic? Us imagineu una llarga taula de casament amb aquest composició?

Estilisme i decoració floral: Abèlia i mel
Fotografia: la Fotocoach

Productes més venuts

Cistella

Sum total:   0.00 EUR
Go to cart

WISHLIST

0 Products - 0.00 EUR
Go to wishlist

MANUFACTURERS