Christmas Window Shop

Aquest any m’he fet fan dels retoladors de guix... i per això vaig decidir provar-los en la decoració nadalenca de casa meva.
Mireu-ne el resultat!

Com saben els que em coneixen, la decoració nadalenca de casa sempre s’elabora amb la inestimable participació de la meva filla gran. De moment, la Clara (la petita) ens ajuda donant-nos ànims i amagant-nos les tisores ;-).

És per aquest motiu, que escullo els motius nadalencs perquè siguin fàcils d’elaborar amb nens i molt resistents a la intempèrie, ja que fem el muntatge per la Puríssima i el mantenim fins el dia 7 de gener, en una zona on gela i hi fa vent molt sovint.

Per a la composició, i per donar-li un toc diferent, vaig seguir una mica l’estètica hiptser, pel que vaig escollir com a tipografia per a la paraula “Bones Festes” la lletra Canter. Com que tinc pendent fer un curs de Lettering (ho posaré a la carta dels reis), vaig imprimir dos fulls de paper amb les lletres per tal de seguir-les amb els retoladors.

Per complementar les lletres i l’estètica hipster, els motius que acompanyen el text són fletxes, plomes, petons en x, etc.

A l’hora d’escollir els colors, em vaig decantar per al verd i el vermell, malgrat que el verd de tinta de guix és sempre una mica pastel (la base blanca del material no permet crear verds foscos). També vaig tenir en compte que el missatge es llegiria sobre un fons blanc, ja que l'estor que cobreix la finestra, té aquest color.

Per a la part posterior de la composició vaig dibuixar-hi fulles imitant els galzerans, que com sabeu estan protegits, i per tant, no es poden usar en composicions si no és que els comprem de plantacions certificades.

  PASSOS A SEGUIR

 • PAS 1. Netejar a fons els vidres per eliminar pols, greixos i ditades.
 • PAS 2. Enganxar a l’exterior de la finestra les lletres tot procurant que siguin llegibles des de fora (vegeu la foto).
 • PAS 3. Dibuixar les lletres resseguint primer el perfil exterior i omplint el dibuix movent el retolador sempre amb la mateixa direcció.
 • PAS 4. Completar el text amb els motius escollits.
 • Per a la decoració exterior vam crear una guirnalda amb arboç florit i llums LED per a exterior.

  I per a l’arbre, vam usar tiges en goma eva vermella imitant les tiges de brots de blat tant típica de l’estètica hipster i procurant seguir el moviment natural de les branques del bedoll ploraner.
  En consonància amb aquest estil, vam defugir les purpurines i brillantors i vam escollir goma eva de color mat. Queda molt bonic amb el moviment del vent!

  I vosaltres, com engalarnareu la vostra façana? Heu provat mai de pintar els vidres amb retoladors de guix amb els vostres fills? Com ha estat l'experiència? Va, expliqueu-me coses que només em sento a mi mateixa en aquesta web... i és molt avorrit!!!!! ;-)

Productes més venuts

Cistella

Sum total:   0.00 EUR
Go to cart

WISHLIST

0 Products - 0.00 EUR
Go to wishlist

MANUFACTURERS