Aparador Navidad 2016 Abèlia i Mel

Tenia moltes ganes de fer un muntatge imitant la tècnica del knolling (fotografia zenital). I entre les ganes i l’objectiu de dinamitzar les vendes de centres nadalencs, vaig crear aquest aparador per a una floristeria. Voleu descobrir els seus secrets?

Amb la idea de promoure la compra de centres per adornar la taula de Nadal, vaig crear una triple proposta: una taula d’estil shabby-chic, una taula d’estil minimalista i una taula d’estil “glamourós”.

En el cas d’aquest aparador, em vaig encarregar de la proposta creativa, de la compra de material (parcialment) i del muntatge de les taules i l’aparador. Els centres nadalencs i el material d’engalanament foren creats i/o proporcionats per la floristeria client.

La meva idea era oferir als clients idees de com engalanar les seves taules el dia de Nadal, així com possibilitats de combinar diversos elements decoratius per acompanyar la taula (boles, penjolls, cintes, garlandes, etc).

Per crear les taules, vam escollir una forma adient per a cada un dels estils, el shabby-chic amb una taula rectangular, el minimalista amb una taula circular i el glamourós amb una taula quadrada. També vaig procurar que el tipus de vaixella fos adient per a cada un dels estils.

Vaig disposar les taules en forma piramidal per tal d’acompanyar la mirada de l’espectador al llarg de tota la composició. Alhora, l’element central tenia els colors més cridaners per facilitar aquest moviment visual.
Perquè us feu una idea del poder d'atracció del banc i vermell: alguns dels conductors que passaven es van parar i van aparcar per admirar l'aparador.

Un dels grans reptes de l’aparador consistia en aconseguir que les taules i els elements enganxats a elles es mantinguessin en posició vertical i totalment paral·leles a la visió de l’espectador. Per aquest motiu, vam escollir vaixelles que pesessin poc, de plàstic i paper, i les vaig pintar amb esprais d’acabat matisat. La idea era limitar al màxim les brillantors per no restar importància a les composicions florals i, alhora, evitar els reflexos dels vidres de l’aparador.

Per acompanyar els elements principals, vaig disposar diversos elements decoratius seguint el mateix principi del knolling de disposar els elements en l’espai de forma simètrica. Per això, els elements ubicats al terra de l’aparador, seguien la disposició de knolling així com les garlandes, cintes i boles de la part superior seguien el perfil de la taula que els corresponia.

LA IMPORTÀNCIA D'UN BON APARADOR

El 20% de les vendes estan condicionades per l’aspecte de l’aparador d’un establiment. A través dels miralls de l’aparador, una floristeria explica als seus clients quin és el seu estil. Els dóna a conèixer que està a la moda i els presenta les últimes novetats que hi poden comprar.

Si a més d’aquest poder d’atracció, tenim en compte que per l’època de Nadal es produeixen una quarta part de les vendes del comerç al detall, fer un bon aparador de Nadal és un MUST per a qualsevol floristeria. Escriu-me si estàs interessat/da en què t’ajudi a fer lluir la teva botiga!

I per últim us deixo amb unes quantes fotografies del màquing off: penseu que per fer un aparador com aquest vam estar treballant gairebé tota una setmana!

Productes més venuts

Cistella

Sum total:   0.00 EUR
Go to cart

WISHLIST

0 Products - 0.00 EUR
Go to wishlist

MANUFACTURERS