Estilisme floral d'Abèlia i Mel per a casament a l'aire lliure. Fotografia de Nathalia Photography

Destination Wedding amb H&R

Flora silvestre, i un ambient íntim i romàntic, foren les dues premisses que van definir la decoració del casament a l’aire lliure de la Hannah i en Robert. Descobreix com ho vam aconseguir!

"Finding Raquel at Abelia i Mel was the first - and most important - step in creating our dream wedding in Spain. Her work is beautiful and she is the loveliest person: thoughtful, skilled, patient, detail-oriented, and creative. She is also filled with grace and has impeccable taste. She went above and beyond to source not only flowers and flora but also lighting and tableware for our event. She created a stunning bouquet, darling flower crowns, and set the most beautiful table. She even helped us find musicians. Raquel was the secret key in building a memorable event!"

H&R, July 2017

En ser un casament de renovació de vots, els nuvis van organitzar una festa íntima a Can Cunill, una bonica masia rural de Riudarenes (Girona) on es van traslladar tots els convidats vinguts d'arreu del món per a l'ocasió. L’entorn privilegiat de l’espai, i l’ambient recollit de la festa, van marcar els trets de l’estilisme floral que vam crear per al casament.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Una de les plantes preferides de la Hannah són les oliveres, i aquesta fou, juntament amb la presència de flora silvestre, un dels requisits que vam tenir en compte per crear la decoració floral d’aquest casament a l’aire lliure.

Per a la cerimònia, vam decorar dues grans tines de terracota amb flors de pastanaga silvestre, fonolls, garriga i branques d’aranyoner, saüc i marfull. Aquestes composicions abrigaven l’espai decorat amb una catifa antiga i les fulles d’una esplèndida figuera com a teló de fons.

Per al ram de núvia vam crear una composició en cascada asilvestrada que s'havia de portar recolzat en el braç o en posició perpendicular al terra. L’estilitzada figura de la núvia i el preciós vestit blau petroli, cenyit, ens van permetre crear un ram de grans dimensions. Les branques d’olivera ens demanaven una composició allargada que vam completar amb eucaliptus gunny. Quant a la flor, es van usar les últimes peònies blanques de la temporada (procedents del Maresme), extremament oloroses. Es va completar el conjunt amb flors de pastanaga silvestre, liciànthum doble préssec i tocs d’eryngium blau i de fruits de marfull.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

També vam crear dues corones florals per a les filles del matrimoni amb olivera, eucaliptus, liciànthum i pastanaga silvestre.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Per a la zona de convit, els nuvis ens van demanar buscar un espai que permetés tenir la sensació de menjar al mig de bosc. I el magnífic jardí de Can Cunill ens oferia un espai idoni per organitzar el convit a l'aire lliure amb les condicions de seguretat adients en plena temporada d’estiu i amb unes vistes al santuari d’Argimont espectaculars.

La parella ens va demanar d’instal·lar unes garlandes lluminoses en forma de zig-zag a sobre la taula, talment una festa major. Vam completar la il·luminació amb diversos punts de llum situats entre les branques dels avets i creats amb una composició de tres grans bombetes Edison cada un.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Per a la decoració de la taula, vam tenir en compte que el sopar de Lee Penington es basava en el món de les tapes espanyoles, pel que s’havia de deixar suficient espai entre els comensals per tal que es poguessin col·locar els diferents plats.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Quant a l’estilisme floral, es va crear un camí de taula amb una garlanda d’olivera, pèonies, licànthum préssec, flors de pastanaga silvestre i branques d’aranyoner i marfull en fruit.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Per subratllar l’aire romàntic i íntim de la festa, es va acompanyar la garlanda amb un camí d’espelmes. Com que les tovalles escollides eren antigues i de color blanc, els portaespelmes combinaven el vidre de mercuri en tons platejats i el vidre transparent amb bases de fusta decapada. Tots ells proporcionats per Tandem Deco.

Sobre el plat de cada comensal, s’hi va col·locar un tovalló de fil de color gris merengue, amb una branca d’olivera i una llaçada de fil de sisal. Damunt el tovalló, s’hi va posar les targetes dels nuvis.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Finalment, vam col·locar la cirereta del pastís gràcies al concert de jazz de Lluís Murillas i Pau Casares.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. PC by Natalia Wisniewska Photography

I tanquem l’article amb un vídeo perquè pugueu gaudir de l’ambient màgic que es va crear:

Casament H&R 2017

Estilisme floral, decoració i il·luminació: Abèlia i Mel
Fotografies: Natalia Wisniewska Photography
Espai: Can Cunill
Càtering: Lee Penington
Música: Lluís Murillas i Pau Casares
Lloguer d'elements de decoració: Tandem Deco

Etiquetes: rams de núvia, flors per casaments, flors banquet casament, casament romàntic, girona wedding florist

Boda L&J con Bodas de Cuento
bodasdecuento bodaromantica bodaselujo luxuryweddings spaindestinationwedding bodasemporda casarsealemporda
Cuando trabajas con los chicos de Bodas de Cuento, sabes que esa boda será, como mínimo, mágica....

Descubre más...

Boda S&D en Mas Noguer
bodasdecuento bodaselujo bodas romanticas cuentodehadas
S&D nos contactaron con una idea muy clara en mente: querían que su boda fuera como un cuento...

Descubre más...

Boda L&A en Masia Can Dansa
flores boda bodas rusticas bodas romanticas bohoweddings
La boda de L&A fue muy especial para nosotros, pues son familiares de las personas que gestionan...

Descubre más...

G-X298TEKTQR