• Mejor de lo que había soñado

  Mejor de lo que había soñado

  Cuando quedamos por primera vez con la Raquel, al cabo de nada nos envió la primera propuesta. Me puse a llorar sólo de ver cómo podía quedar el resultado y cómo había captado mi idea a la perfección con apenas algunas imágenes ...
  Durante todo el proceso nos ayudó como la que más, y me sentí especialmente cómoda entre comunicaciones, etc. ¡de 10!
  Pero el día de la boda no podía creer lo que veían mis ojos cuando entré en el banquete. Era mejor de lo que había soñado... no tenía palabras para describirlo. Las flores, la decoración, todo increíble. Todo el mundo nos lo decía, pero yo me sentía en una foto de Pinterest de las que piensas que nunca podrás tener y de golpe, es real, está todo a tu boda...
  ¡No podemos hacer otra cosa que recomendar sus servicios al 100 x 100!
  ¡Ella es un amor, y su equipo y ella hicieron un trabajo extraordinario!
  Gracias Raquel para hacer posible lo que tenía en la cabeza y mejor de lo que lo tenía.
  ¡Siempre te lo agradeceremos!

  Sandra y Adrià
  Junio de 2019

  Fotografía de Mistim.

 • Espectacular!

  Espectacular!

  "Espectacular! Muy contentos con el trato recibido por parte de Abèlia i Mel. ¡Con ellos todo fue más fácil! Nos ayudaron en todo momento y plasmaron todas nuestras ideas a la perfección. Sin duda alguna, ¡les recomendamos al 100%!"

  Sílvia y Robert
  Abril de 2019

  Fotografía de Bergantí Studi.

 • ¡Gran trabajo, muy recomendable!

  ¡Gran trabajo, muy recomendable!

  ¡Gran trabajo, muy recomendable!
  Trabajar con Abèlia i Mel fue muy fácil. Les explicamos nuestras ideas y en nada ya teníamos una propuesta que se ajustaba a todo lo que imaginábamos. La flor de solapa, las mesas, el pequeño altar... ¡Todo tuvo un toque especial gracias a Abelia i Mel! ¡Contad con ellos!

  Marc i Albert
  Juliol 2018

  Fotografía de Marcos Sánchez.

 • La decoració que volíem!

  La decoració que volíem!

  “Estem molt contents amb la feina feta per Abèlia i Mel. Teníem clar que volíem que fos ella qui donés el toc màgic de les flors al nostre casament. Sabia que captaria a la perfecció el que desitjàvem i que no ens hauríem de preocupar de res! A més d'encantar-nos la proposta que va fer, ens va agradar molt veure-la treballar i ser partíceps de la passió que posa en cada projecte. Mil gràcies per tot!”

  Alba Borrego
  Abril de 2017

  Fotografia de Sara Cuadrado

Bodas reales de Abèlia i Mel

Estilisme floral d'Abèlia i Mel per a casament a l'aire lliure. Fotografia de Nathalia Photography

Destination Wedding amb H&R

Flora silvestre, i un ambient íntim i romàntic, foren les dues premisses que van definir la decoració del casament a l’aire lliure de la Hannah i en Robert. Descobreix com ho vam aconseguir!

"Finding Raquel at Abelia i Mel was the first - and most important - step in creating our dream wedding in Spain. Her work is beautiful and she is the loveliest person: thoughtful, skilled, patient, detail-oriented, and creative. She is also filled with grace and has impeccable taste. She went above and beyond to source not only flowers and flora but also lighting and tableware for our event. She created a stunning bouquet, darling flower crowns, and set the most beautiful table. She even helped us find musicians. Raquel was the secret key in building a memorable event!"

H&R, July 2017

En ser un casament de renovació de vots, els nuvis van organitzar una festa íntima a Can Cunill, una bonica masia rural de Riudarenes (Girona) on es van traslladar tots els convidats vinguts d'arreu del món per a l'ocasió. L’entorn privilegiat de l’espai, i l’ambient recollit de la festa, van marcar els trets de l’estilisme floral que vam crear per al casament.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Una de les plantes preferides de la Hannah són les oliveres, i aquesta fou, juntament amb la presència de flora silvestre, un dels requisits que vam tenir en compte per crear la decoració floral d’aquest casament a l’aire lliure.

Per a la cerimònia, vam decorar dues grans tines de terracota amb flors de pastanaga silvestre, fonolls, garriga i branques d’aranyoner, saüc i marfull. Aquestes composicions abrigaven l’espai decorat amb una catifa antiga i les fulles d’una esplèndida figuera com a teló de fons.

Per al ram de núvia vam crear una composició en cascada asilvestrada que s'havia de portar recolzat en el braç o en posició perpendicular al terra. L’estilitzada figura de la núvia i el preciós vestit blau petroli, cenyit, ens van permetre crear un ram de grans dimensions. Les branques d’olivera ens demanaven una composició allargada que vam completar amb eucaliptus gunny. Quant a la flor, es van usar les últimes peònies blanques de la temporada (procedents del Maresme), extremament oloroses. Es va completar el conjunt amb flors de pastanaga silvestre, liciànthum doble préssec i tocs d’eryngium blau i de fruits de marfull.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

També vam crear dues corones florals per a les filles del matrimoni amb olivera, eucaliptus, liciànthum i pastanaga silvestre.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Per a la zona de convit, els nuvis ens van demanar buscar un espai que permetés tenir la sensació de menjar al mig de bosc. I el magnífic jardí de Can Cunill ens oferia un espai idoni per organitzar el convit a l'aire lliure amb les condicions de seguretat adients en plena temporada d’estiu i amb unes vistes al santuari d’Argimont espectaculars.

La parella ens va demanar d’instal·lar unes garlandes lluminoses en forma de zig-zag a sobre la taula, talment una festa major. Vam completar la il·luminació amb diversos punts de llum situats entre les branques dels avets i creats amb una composició de tres grans bombetes Edison cada un.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Per a la decoració de la taula, vam tenir en compte que el sopar de Lee Penington es basava en el món de les tapes espanyoles, pel que s’havia de deixar suficient espai entre els comensals per tal que es poguessin col·locar els diferents plats.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Quant a l’estilisme floral, es va crear un camí de taula amb una garlanda d’olivera, pèonies, licànthum préssec, flors de pastanaga silvestre i branques d’aranyoner i marfull en fruit.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Per subratllar l’aire romàntic i íntim de la festa, es va acompanyar la garlanda amb un camí d’espelmes. Com que les tovalles escollides eren antigues i de color blanc, els portaespelmes combinaven el vidre de mercuri en tons platejats i el vidre transparent amb bases de fusta decapada. Tots ells proporcionats per Tandem Deco.

Sobre el plat de cada comensal, s’hi va col·locar un tovalló de fil de color gris merengue, amb una branca d’olivera i una llaçada de fil de sisal. Damunt el tovalló, s’hi va posar les targetes dels nuvis.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. Pc by Natalia Wisniewska Photography

Finalment, vam col·locar la cirereta del pastís gràcies al concert de jazz de Lluís Murillas i Pau Casares.

Barcelona/Girona Wedding Florist Abèlia i Mel. PC by Natalia Wisniewska Photography

I tanquem l’article amb un vídeo perquè pugueu gaudir de l’ambient màgic que es va crear:

Casament H&R 2017

Estilisme floral, decoració i il·luminació: Abèlia i Mel
Fotografies: Natalia Wisniewska Photography
Espai: Can Cunill
Càtering: Lee Penington
Música: Lluís Murillas i Pau Casares
Lloguer d'elements de decoració: Tandem Deco

Etiquetes: rams de núvia, flors per casaments, flors banquet casament, casament romàntic, girona wedding florist

Segueix-nos a Instagram

Testimonis dels nostres clients

 • Un toc de creativitat

  Un toc de creativitat

  "Treballar amb Abèlia i mel és fantastic, ja que la Raquel capta ràpidament les idees, posant un toc de creativitat, d’elegàcia i harmonia en la composició. La prova de la nostra satisfacció és que repetim! Gràcies Raquel."

  El Claustre Regal

 • Una feina fantàstica!

  Una feina fantàstica!

  “Una feina fantàstica! Gràcies per tot!”

  Sita Murt

Contacta'ns

Concerta una cita gratuïta amb nosaltres per explicar-nos com t'agradaria que fos el teu casament, el disseny creatiu que vols, etc.
Si ho desitges, també et podem assessorar a l'hora de definir l'estil de decoració floral que s'adiu més amb el vestit i la decoració que t'agraden.

Ens trobaràs a info@abeliaimel.com o al 689 31 77 26. T'esperem!

G-X298TEKTQR