Perquè cada dia pot ser un festa,
i la pots celebrar a casa!

Volem que descobreixis la màgia de les flors, que, com nosaltres, no puguis deixar d'olorar-les, mirar-les, acaronar-les. Que a partir d'avui, quan caminis entre un prat florit, segueixis les teves passes amb el cap cot, tot buscant les petites meravelles que ens regala la Natura!

Volem que, amb els nostres tutorials, descobreixis que pots tenir la casa ben bonica amb petits detalls. Que a prop teu tens tot el que fa falta. I que amb l'excusa de portar la Natura a casa, et dediquis una estona, et relaxis i recuperis la teva part més creativa. Perquè les ones gamma del teu cervell et rejoveniran mentre fas manualitats, ja ho veuràs!

I volem fer-t'ho fàcil: per això, cada més, t'oferim un tutorial perquè aprenguis a fer les teves pròpies composicions. Intentarem treballar amb plantes fàcils de recol·lectar al bosc i que (sobretot!) no estiguin protegides. Perquè volem fer-te feliç i compartir amb tu la nostra màgia!

Molta feina per fer!

Els nostres tutorials

Aquí trobaràs els nostres tutorials ordenats per categoria de tipus de comoposició. Algun d'ells porten les instruccions en format vídeo i d'altres t'expliquen els passos a través de fotografies. Que els gaudeixis!

I, si us plau, comparteix-los! A la vida es rep molt més si un és generós :-)